Florentine Heringa

veradegraag3

Florentine Heringa werkt als trainer, begeleider en docente. Zij heeft zich gespecialiseerd in communicatie-technieken, met name de verbale en non-verbale onderdelen.

 

Vera de Graaf heeft ervaring in diagnostiek, behandeling en coaching.

 

barbaraheringa

 

Barbara Heringa is een ervaren coach op het gebied van de relatie leidinggevende en werknemer.

 

 

De trainers zijn van grote klasse. Ze vullen elkaar aan en
halen dingen naar boven waarvan je je niet bewust bent, dat je ze in je hebt"
Bert van Soest, Senior Projectmanager KPN

Florentine Heringa is academisch gevormd, internationaal erkend en gecertificeerd trainer bij Tad James (ABNLP), Wyatt Woodsmall (INLPTA) en Robert Dilts (NLPU). Naast deze expertise is zij gecertificeerd in Solution Focussed Therapy / Coaching en een bij het NMI gecertificeerde mediator.  Zij wordt regelmatig gevraagd als sprekers voor het bedrijfsleven en overheid. Florentine is mede-oprichter van het IVCN dat al ruim 20 jaar communicatietrainingen in diverse vormen aanbiedt.

Vera de Graaf is academisch geschoold in de Klinische Psychologie en de Gezondheidspsychologie. Zij gebruikt verschillende benaderingen – zoals cognitieve gedragstherapie of oplossingsgerichte therapie – afhankelijk van wat het best bij de hulpvraag past. Op die manier kan zij cliënten in uiteenlopende situaties handvatten bieden om effectief te kunnen functioneren en hun eigen mogelijkheden te ontdekken.

Barbara Heringa is ruim 20 jaren werkzaam geweest binnen het vakgebied HRM, in de profit-sector en industriële vormgeving. Zij heeft veel ervaring met het coachen van medewerkers en het geven van trainingen op het gebied van communicatie en leidinggevende vaardigheden.
Zij is hierbij altijd uitgegaan van de mogelijkheden van medewerkers en de constructieve werking van positieve feedback en een oplossingsgerichte benadering bij het kijken naar knelpunten in functioneren en het maken van plannen voor de toekomst. Dit zorgt ervoor dat medewerkers met name in situaties waarbij de coachingsvraag vanuit de leidinggevende wordt bepaald beter kans zien om in termen van hun mogelijkheden te blijven denken.

Deze combinatie van verschillende stromingen in een instituut is uniek en de jarenlange ervaring in training en bedrijfsleven geeft een bijzonder accent aan de opleidingen.

Tijdens de diverse trainingen worden gastdocenten uitgenodigd voor specifieke onderwerpen.

© 2021 IVCN - Instituut voor communicatieve vaardigheden - Oplossingsgerichte trainingen en Coaching. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: emma-design
Back to Top